Cocina Rivero Škola Vaření
Open courses

Hostina s pečeným masem s Martinem Škodou

When:
26. 2. 2021
18:00

Where:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Language:
Čeština

Price:
1 990 Kč

Course Program

Maso:

  • Rolovaný vepřový bok
  • Trhané krůtí stehno
  • Vcelku pečený rib-eye steak

Dipy, omáčky a přílohy

  • Hanácký salát
  • Lehký bramborový salát
  • Hořčičný dip
  • Houbová omáčka
  • Dip z pečených jablek a cibule
  • Domácí chlebové placky
  • Salát z pečené řepy

 

About Course

Course length:
3 hours

Zbrusu nový kurz s Martinem Škodou zaměřený na pečené maso. Různé techniky přípravy, ochucení a druhů masa. Naučíte se skvěle připravit hovězí, krůtí a vepřové. Navíc získate tipy, jak při pečení masa obecně postupovat, abyste vždy získali šťavnatý a chutný výsledek. Nebudou chybět ani různé dipy, omáčky a přílohy, bez kterých by gurmánský zážitek nebyl kompletní. Tohle bude masová hostina, na kterou nezapomente! 

Instructor Martin Skoda

Chef's profile


Reservation

Capacity:
Last 5!

For booking your next cooking course, please fill the form below and you will receive an automatic email with all the payment instructions. In case you have any question or special request contact us.

If you want to re-schedule your registration, it can be done free of charge at least 30 days before the event takes place. Any re-scheduling after that time limit will be charged (500kc) Last minute cancellations and no-shows will be fully charged.

Extension of the vouchers can be done only for 30 more days after expiration date. It will be charged an extension fee of 500kc.

For more information contact us on email: tomas@cocinarivero.cz

Robot check
Sending...