Cocina Rivero Škola Vaření
Open courses

Podzim po Česku podle Martina Škody

When:
07. 11. 2019
18:00

Where:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Language:
Čeština

Price:
1 990 Kč

Course Program

  • Opečený kváskový chleba s vepřovou panenkou, brusinkovým dipem a naloženou ředkví
  • Smažený sladkovodní rybí mix, domácí majonéza, lehký zelný salát
  • Houbové krupeto s filírovaným kachním prsem, salát z pečené červené řepy
  • Hruškový závin z domácího křehkého těsta s tvarohovým krémem

About Course

Course length:
4 hours

Sorry, this entry is only available in Czech. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Každé roční období toho má v kuchyni spoustu, co nabídnout. Právě český podzim se tak sice na první dobrou nemusí zdát, ale na tomhle kurzu zjistíte, jak pestrý doopravdy je. Od sladkovodních ryb přes kořenovou zeleninu až po vynikající lokální ovoce plné vitamínů a chutí. Martin Škoda vás naučí jeho oblíbené podzimní recepty, na které po absolvování kurzu budete mít chuť za všech ročních období :)

Instructor

Chef's profile


Reservation

Capacity:
Last 5!

For booking your next cooking course, please fill the form below and you will receive an automatic email with all the payment instructions. In case you have any question or special request contact us.

If you want to re-schedule your registration, it can be done free of charge at least 30 days before the event takes place. Any re-scheduling after that time limit will be charged (500kc) Last minute cancellations and no-shows will be fully charged.

Extension of the vouchers can be done only for 30 more days after expiration date. It will be charged an extension fee of 500kc.

For more information contact us on email: tomas@cocinarivero.cz

Robot check
Sending...