Cocina Rivero Škola Vaření
Open courses

Sushi and other Japanese Delicacies with Klaar

When:
18. 3. 2017
18:00

Where:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Language:
Čeština

Price:
1 890 Kč

Course Program

1) Polévka

Miso – polévka s wakame, tofu nebo rybou a jarní cibulkou

2) Předkrmy

edamame – horké zelené sojové fazole s mořskou solí
Gyoza – japonské knedlíčky vařené v páře, plněné mletým hovězím masem

3) Sushi

Makisushi

hosomaki (malá rolka s jednou ingrediencí) – kappa, takuwan, tekka, sake, surimi
uramaki (rolka “naruby”) – California, losos, Philadelphia

Nigirisushi – ručně tvarované rýžové “polštářky” doplněné nejrůznějšími druhy ryb nebo zeleniny

gunkan – ručně tvarovaný rýžový ovál s různými druhy rybích jiker

V Ceně Kurzu Jsou Zahrnuty

veškeré ingredience
elektronické recepty
nealkoholické nápoje (juice, voda, káva, čaj)
sklenka vína
úklid studia v průběhu vaření a po něm
zapůjčení zástěr

About Course

Course length:

Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /mnt/data/accounts/m/mariolipovsky/data/www/cocinarivero/wp-content/themes/cocina/single-course.php on line 105
hours

A great a full of tricks and tips course. Since how to prepare the right rice, and how to roll the most delicious styles of Sushi. Klaar will lead you to the right way how to make a perfect sushi. And not only that, in this course you will also prepare your own Miso soup and delicious Gyoza!!! Come and have great fun while learning many tricks of the Japanese cuisine.

Instructor Klaar

Sushi, Aisian Klaar is a youg and energetic chef that started her career in Iceland where she learned and mastered Japanese cuisine (including of course sushi) directly from a Japanese chef. Klaar returned to Prague and has been working in many interesting culinary projects. Chef's profile




Reservation

Unfortunately, the course capacity is full.