Cocina Rivero Škola Vaření

Steak je víc než maso

Také si nedovedete představit lepší pochoutku než skvěle připravený hovězí steak? Nejen, že hovězí maso skvěle chutná, ale je k tomu i velmi zdravé – bohaté na minerály, s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku – nicméně jak by vám řekl každý slušný kuchař:“ Tuk je to, co dodává masu chuť“.
Chcete se naučit rozeznat, jak vybrat skutečně kvalitní a čerstvý kousek, jaký druh masa na který druh steaku koupit, jak správně skladovat a jak správně porcovat?
Víte také, co je suché a mokré zrání nebo proč náš ostřílený lektor Vašek používá jako pomůcku pro vysvětlení správného porcování plastové brčko?:))

Pokud Vás naše nabídka zaujala a chcete zažít doslova „chuťové orgie“, neváhejte a přijďte strávit příjemný večer do Cocina Rivero, kde vám rádi ukážeme, jak si steaky z nejkvalitnějšího jihoamerického hovězího hravě připravit tak, jak ho milujete ve své oblíbené restauraci.

Samozřejmě Vás neošidíme ani o tipy na kvalitní a osvědčené prodejny masa a řeznictví a taktéž restaurace, které se na tyto pokrmy specializují.

Aktuální kurzy

Název kurzu Termín Jazyk Kapacita
Speciality z hovězího masa s Vaškem DOPORUČENÉ 07. 01. 2019 18:00 Čeština Stále jsou volná místa