Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Sushi, v duši DOPORUČENÉ

Kdy:
21. 4. 2016
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 590 Kč

Obsaženo v kurzu

Předkrmy

miso polévka – dozdobená wakame, tofu a jarní cibulkou
edamame – dušené zelené fazolky s mořskou solí
gyoza – japonské knedlíčky plněné kořeněným mletým hovězím masem
Sushi

Makisushi

hosomaki (malé závitky s jednoduchou náplní) – kappa, takuwan, tekka, sake, surimi
uramaki California, salmon, Philadelphia

Nigirisushi – rýžová kulička zavinutá do ryby v sashimi kvalitě

Gunkan – rýžový oválek pokrytý kaviárem

 

V Ceně Kurzu Jsou Zahrnuty

veškeré ingredience
elektronické recepty
nealkoholické nápoje (juice, voda, káva, čaj)
sklenka vína
úklid studia v průběhu vaření a po něm
zapůjčení zástěr

 

VŠECHNY KURZY

 

 

O kurzu

Délka trvání kurzu:

Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /mnt/data/accounts/m/mariolipovsky/data/www/cocinarivero/wp-content/themes/cocina/single-course.php on line 105
hodin

DSC_0796 Zamilovali jste se do sushi na první ochutnání, nebo vás premiéra teprve čeká? Sushi se  zeleninou či rybami doplněné sojovou omáčkou a křenem wasabi. U nás v kurzu to však nebude jen o sushi. Kromě toho vás Klaar seznámí s japonskou historií a tradicemi, odbornými názvy, vysvětlí vše o produktech, které na trhu najdete, objasní jak správně pracovat s rýží, octem, rybami, mořskými řasami, zeleninou a mnoho dalšího. SUSHI    

Lektor Klaar

Sushi, japonské a asijské recepty Klaar je mladá a energická kuchařka, která začala svou kariéru na Islandu. Zde se naučila na mistrovskou úroveň Japonskou kuchyni (samozřejmě včetně sushi) přímo od japonského mistra kuchaře. Umí vše dobře vysvětlit a jejími recepty okouzlíte své přátele. Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.