Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Speciality z hovězího masa s Michalem DOPORUČENÉ

Kdy:
13. 9. 2017
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 890 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Grilovaný Ribeye steak (vysoký roštěnec) / omáčka bourguignon / purée z pečených brambor
  • Pomalu pečený Striploin (nízký roštěnec) / omáčka bernaise / restovaná zelenina
  • Dušený steak Chuck roll (ořech) / višňová omáčka / pečená polenta
  • Mascarpone Lemon

 

DALŠÍ KURZY

 

 

O kurzu

Typ kuchyně:
Steak je víc než maso

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Hovězí steaky patří k nejvíce žádaným a oblíbeným pokrmům v restauracích. Je to díky jejich jedinečné kvalitě masa, která spočívá v plné chuti, šťavnatosti a příjemné struktuře. V tomto kurzu budeme zpracovávat především maso z Jižní Ameriky tedy Argentiny, Brazílie, či Uruguaje. Tyto země se vyznačují rozdílným přístupem k chovu skotu, než je tomu v evropských krajích. Zde se skot chová ve velké míře na volných prostranstvích, kde se pase a není vykrmován jinak. To vše v mase zanechává příjemnou rozmanitou chuť, kterou si na tomto kurzu vychutnáte v níže uvedeném menu.    

Lektor Michal Vondrlík

Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.