Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Ole Ole Guacamole s Emmanuelem Rivero

Kdy:
13. 7. 2016
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 590 Kč

Obsaženo v kurzu

Ole ole Guacamole
Guacamole – krémový avokádový dip, který v Mexiku dostanete téměř ke každému jídlu. Hodí se např. perfektně k „totopos“
Totopos – křupavé kukuřičné chipsy ve tvaru trojúhelníčků
červená mexická rýže „Arroz Rojo“ – jedna z nejtypičtějších příloh v Mexiku
mexické fajitas „Alambre“ – kuřecí maso se zeleninou a sýrem podávané s pšeničnou tortillou, známé jako „fajitas“
mexické fazoje „Frijoles“ – typická fazolová kaše, další z nejtypičtějších mexických příloh
karamelový flan – sladká tečka na závěr
DALŠÍ KURZY

O kurzu

Typ kuchyně:
Mexická kuchyně má říz

Délka trvání kurzu:

Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /mnt/data/accounts/m/mariolipovsky/data/www/cocinarivero/wp-content/themes/cocina/single-course.php on line 105
hodin

Jste milovníky mexického jídla? Navštěvujete všechny nově otevřené mexické restaurace v Praze, jen abyste našli tu opravdu autentickou? Poznáte rozdíl mezi Tex-Mex a pravým mexickým jídlem? Naše kurzy ve škole vaření Cocina Rivero jsou speciálně připravené, aby zbořily mýty o tom, že je mexické jídlo nesnesitelně ostré a složité na přípravu. Dokážeme vám, že i vy sami doma si se snadno dostupnými ingrediencemi můžete připravit autentické mexické pohoštění. fajitas Sám majitel kuchařské školy, rodilý mexičan Vás tyto recepty osobně naučí. Emmanuel Rivero vám příjemnou a zábavnou formou ukáže, jak si můžete chutné a autentické mexické pokrmy připravit sami doma. Je to snažší, než byste čekali. Navíc vám poví, kde přesně všechny suroviny koupit a hlavně, jak je vybrat, tak, abyste byli spokojeni a koupili si jen to nejlepší. Zvládněte mexickou kuchyni jako správný chef a překvapte svou rodinu a přátele jídlem, o které vás budou prosit kdykoliv se jen přiblížíte ke kuchyni. Emmanuel se naučil většinu receptů od své babičky, matky, sestry a dalších příbuzných, kteří se vždy snažili, aby se recepty v rámci rodiny předávaly dál a uchovaly se tak pro další generace. V roce 2005 se Emmanuel přestěhoval z Mexika do Prahy a všem svým kamarádům vždy rád vařil pravá mexická jídla. Pro velký úspěch se od své rodiny snažil získávat stále více a více receptů a všechny svou pílí dovedl k dokonalosti hodné i těch nejvytříbenějších chuťových buněk. Pro více informací nás kontaktujte na emailu: simona@cocinarivero.cz

Lektor Emmanuel Rivero - mexická kuchyně

Emmanuel žije v Praze už několik let. Pochází z Mexico City, ale svoji školu vaření Cocinu Rivero, ve které taky sám dělá kurzy autentické mexické kuchyně, rozběhl právě v Praze. Vyhledává a rád zkouší nové chutě a přísady, aby vymyslel zcela neobvyklé kombinace, ze všech koutů světa. Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.