Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Pasta Fresca workshop s Daniele Govoni

Kdy:
27. 11. 2017
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
English

Cena:
1 890 Kč

Obsaženo v kurzu

Co se na tomto kurzu naučíte?

Jak připravit těsto na těstoviny.
Jak rozválet těsto s válečkem nebo se strojem na těstoviny.
Jak připravit základní druhy čerstvých těstovin: tagliatelle, tagliolini, pappardelle a quadretti.
Základy přípravy lasagne, cannelloni a rosette di pasta
Tři tradiční italská jídla založené na pasta fresca

JÍDELNÍ LÍSTEK

  • Tagliatelle alla Bolognese
  • Spaghetti alla Carbonara
  • Linguine pesto rucola
  • Dezert (překvapení šéfkuchaře)

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Přijďte do Cocina Rivero a s pomocí šéfkuchaře Daniele Govoni se naučíte, jak od základů připravit základní autentické těstoviny a omáčky. Centrální oblast Itálie je známá pro těstoviny jako jsou Tagliatelle, Tortellini, Tortelloni, Maltagliati nebo Lasagne. V tomto kurzu vás náš hostující šéfkuchař Daniele Govoni naučí autentické recepty, které se naučil od své rodiny. Přijďte a připojte se k tomuto nezapomenutelnému večeru a vychutnejte si skutečné lahodné italské těstoviny.

Lektor

Profil kuchaře


Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.