Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Pasta Fresca workshop s Daniele Govoni

Kdy:
27. 11. 2017
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
English

Cena:
1 890 Kč

Obsaženo v kurzu

Co se na tomto kurzu naučíte?

Jak připravit těsto na těstoviny.
Jak rozválet těsto s válečkem nebo se strojem na těstoviny.
Jak připravit základní druhy čerstvých těstovin: tagliatelle, tagliolini, pappardelle a quadretti.
Základy přípravy lasagne, cannelloni a rosette di pasta
Tři tradiční italská jídla založené na pasta fresca

JÍDELNÍ LÍSTEK

  • Tagliatelle alla Bolognese
  • Spaghetti alla Carbonara
  • Linguine pesto rucola
  • Dezert (překvapení šéfkuchaře)

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Přijďte do Cocina Rivero a s pomocí šéfkuchaře Daniele Govoni se naučíte, jak od základů připravit základní autentické těstoviny a omáčky. Centrální oblast Itálie je známá pro těstoviny jako jsou Tagliatelle, Tortellini, Tortelloni, Maltagliati nebo Lasagne. V tomto kurzu vás náš hostující šéfkuchař Daniele Govoni naučí autentické recepty, které se naučil od své rodiny. Přijďte a připojte se k tomuto nezapomenutelnému večeru a vychutnejte si skutečné lahodné italské těstoviny.

Lektor

Profil kuchaře


Rezervace

Kapacita:
Posledních 8!

Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.

Změna rezervace lze provést 30 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (500kč). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.

Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (500kč).

Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz

Kontrola proti robotům
Odesílám...