Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Mořské delikatesy

Kdy:
21. 5. 2018
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 990 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Grilované tygří krevety se zázvorovo-máslovou omáčkou
  • Zprudka pečené mušle svatého Jakuba s bramborovou kaší a tomatovým glazé
  • Grilovaný mořský vlk se čočkou a omáčkou z červené řepy
  • Domácí vanilková zmrzlina s omáčkou z lesních plodů

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Pokud milujete ryby a dary moře, je tento kurz pro Vás jako stvořený. Naučíte jak pracovat s mořskými plody, základní omáčky jako je beurre blanc, filetování ryb a v neposlední řadě si sami připravíte domácí zmrzlinu s vanilkou z Madagaskaru.

Lektor Václav Říha

Profil kuchaře


Rezervace

Kapacita:
Stále jsou volná místa

Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.

Změna rezervace lze provést 30 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (500kč). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.

Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (500kč).

Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz

Kontrola proti robotům
Odesílám...