Cocina Rivero Škola Vaření

Šéfkuchaři

Jan Poborak

Jan Poborák alias Coach Poby je nadšený trenér fitness, závislák na cvičení a zdravý kuchtík. Poby učí své klienty žít zdravěji skrze funkční cvičení, vysoce intenzívní kardio a hlavně skrze změny v jídelníčku, aby jejich těla fungovala v té nejlepší formě a co nejdéle. Zdravé stravování je tak lehké! Poby vám ukáže hned několik snadných … Continue reading Jan Poborak

Selma

Text v češtině není k dispozici. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Selma was born in Turkey surrounded by delicious food  since her early years. Her family and herself run a restaurant where Selma learned all … Continue reading Selma

Rudolf Dolezal

Rudolf je velmi zkušený šéfkuchař, který začal svou gastronomickou kariéru v restauraci LA PERLA, která se specializuje na francouzskou kuchyni. Žil ve Francii a pracoval v restauraci, která nabízí autentickou francouzskou kuchyni. Z Rudolfova profesního životopisu dále vybíráme například známé pražské restaurace jako Atelier, Cafe Rouge, Celeste. V současnosti je Rudolf spoluvlastník a šéfkuchař v … Continue reading Rudolf Dolezal

Jaroslav Kratochvíl

Sushi se věnuje déle než 12 let . Vyučil se u japonského mistra  v restauraci Mashanna  kde nějaký čas působil. Zkušenosti dále uplatňoval v japonských restauracích po celé republice .  Momentálně se věnuje přípravě kurzů a osvětě o autentické japonské kuchyni . A přípravě cateringu pro Japonskou komoru průmyslu a obchodu.

Emmanuel Rivero

Emmanuel žije v Praze už několik let. Pochází z Mexico City, ale svoji školu vaření Cocinu Rivero, ve které taky sám dělá kurzy autentické mexické kuchyně, rozběhl právě v Praze.
Vyhledává a rád zkouší nové chutě a přísady, aby vymyslel zcela neobvyklé kombinace, ze všech koutů světa.

Sofia Smith

Thajská kuchyně, Indická kuchyně.
V roce 1999 otevřela Angel café, které díky ní získalo několik ocenění a zmínili se o něm i takové tisky jako International Herald Tribune či New York Times. A co víc – prestižní Condé Nast Traveler zařadil v roce 2008 Angel mezi 105 nejlepších restaurací na světě.

Martin Škoda

Martin Škoda se vaření věnuje od svých osmi let. V sedmnácti vydal knihu – Škoda nevařit: Kuchařka plná hudby, která se stala třetím nejlepším kuchařským debutem na světě v renomované soutěži Gourmand World Cookbook Awards. Vaření bere hlavně jako zábavu a něco, co spojuje lidi. Jak sám říká, vaření se věnuje 8 dní v týdnu a … Continue reading Martin Škoda

Radek Jakubec

Po roce stáže se přesunul zpět do Prahy, kde působil v restauracích jako Vyšehrad 2000, Hoffmeister hotel nebo v restauraci Metropolitan na Starém městě, která byla jednou ze zmíněných v Michelin. průvodci pro rok 2011, 2012.

Od roku 2012 působí coby lektor vaření a mediální hvězda:))

Miro Mišutka

Blízký východ, Vietnamská kuchyně, Vegetariánská kuchyně.
V současné době pracuje velmi úspěšně coby fitness trenér v hotelovém řetězci Hilton, poskytuje soukromé lekce vaření jednotlivcům i firmám a samozřejmě velice aktivně spolupracuje s naší školou vaření. Zdravý životní styl a skvělé jídlo. Miro se na Vás bude těšit.

Martin Polačko

Italská kuchyně, Mexická kuchyně, Vaření s dětmi.
Dlouhá léta ale působil v kuchyni restaurace Divinis, v době, kdy měl podnik italské majitele. Setkal se tam s nejlepšími ingrediencemi italské kuchyně: od lanýžů, přes kvalitní rýži až po domácí těstoviny, sýry, oleje či ryby. Kvalita a jednoduchost. Martina si opravdu oblíbíte.