Cocina Rivero Škola Vaření

Šéfkuchaři

Jan Poborak

Jan Poborák alias Coach Poby je nadšený trenér fitness, závislák na cvičení a zdravý kuchtík. Poby učí své klienty žít zdravěji skrze funkční cvičení, vysoce intenzívní kardio a hlavně skrze změny v jídelníčku, aby jejich těla fungovala v té nejlepší formě a co nejdéle. Zdravé stravování je tak lehké! Poby vám ukáže hned několik snadných … Continue reading Jan Poborak

Selma

Selma se narodila v Turecku, kde vyrůstala obklopena lahodným jídlem již od malička. Její rodina a později i ona vedla restauraci, kde se Selma naučila všechny rodinné recepty od píky. Pro Selmu je jídlo obrovská vášeň, a proto se sama nazývá „Foodie“. Selma ustavičně pořádá party pro kamarády i rodinu, vyznává ale také velmi zdravý … Continue reading Selma

Rudolf Dolezal

Rudolf je velmi zkušený šéfkuchař, který začal svou gastronomickou kariéru v restauraci LA PERLA, která se specializuje na francouzskou kuchyni. Žil ve Francii a pracoval v restauraci, která nabízí autentickou francouzskou kuchyni. Z Rudolfova profesního životopisu dále vybíráme například známé pražské restaurace jako Atelier, Cafe Rouge, Celeste. V současnosti je Rudolf spoluvlastník a šéfkuchař v … Continue reading Rudolf Dolezal

Jaroslav Kratochvíl

Sushi se věnuje déle než 12 let . Vyučil se u japonského mistra  v restauraci Mashanna  kde nějaký čas působil. Zkušenosti dále uplatňoval v japonských restauracích po celé republice .  Momentálně se věnuje přípravě kurzů a osvětě o autentické japonské kuchyni . A přípravě cateringu pro Japonskou komoru průmyslu a obchodu.

Emmanuel Rivero

Emmanuel žije v Praze už několik let. Pochází z Mexico City, ale svoji školu vaření Cocinu Rivero, ve které taky sám dělá kurzy autentické mexické kuchyně, rozběhl právě v Praze.
Vyhledává a rád zkouší nové chutě a přísady, aby vymyslel zcela neobvyklé kombinace, ze všech koutů světa.

Sofia Smith

Thajská kuchyně, Indická kuchyně.
V roce 1999 otevřela Angel café, které díky ní získalo několik ocenění a zmínili se o něm i takové tisky jako International Herald Tribune či New York Times. A co víc – prestižní Condé Nast Traveler zařadil v roce 2008 Angel mezi 105 nejlepších restaurací na světě.

Martin Škoda

Martin Škoda se vaření věnuje od svých osmi let. V sedmnácti vydal knihu – Škoda nevařit: Kuchařka plná hudby, která se stala třetím nejlepším kuchařským debutem na světě v renomované soutěži Gourmand World Cookbook Awards. Vaření bere hlavně jako zábavu a něco, co spojuje lidi. Jak sám říká, vaření se věnuje 8 dní v týdnu a … Continue reading Martin Škoda

Radek Jakubec

Po roce stáže se přesunul zpět do Prahy, kde působil v restauracích jako Vyšehrad 2000, Hoffmeister hotel nebo v restauraci Metropolitan na Starém městě, která byla jednou ze zmíněných v Michelin. průvodci pro rok 2011, 2012.

Od roku 2012 působí coby lektor vaření a mediální hvězda:))

Miro Mišutka

Blízký východ, Vietnamská kuchyně, Vegetariánská kuchyně.
V současné době pracuje velmi úspěšně coby fitness trenér v hotelovém řetězci Hilton, poskytuje soukromé lekce vaření jednotlivcům i firmám a samozřejmě velice aktivně spolupracuje s naší školou vaření. Zdravý životní styl a skvělé jídlo. Miro se na Vás bude těšit.

Martin Polačko

Italská kuchyně, Mexická kuchyně, Vaření s dětmi.
Dlouhá léta ale působil v kuchyni restaurace Divinis, v době, kdy měl podnik italské majitele. Setkal se tam s nejlepšími ingrediencemi italské kuchyně: od lanýžů, přes kvalitní rýži až po domácí těstoviny, sýry, oleje či ryby. Kvalita a jednoduchost. Martina si opravdu oblíbíte.