Cocina Rivero Škola Vaření

Šéfkuchaři

Jan Poborak

Jan Poborák alias Coach Poby je nadšený trenér fitness, závislák na cvičení a zdravý kuchtík. Poby učí své klienty žít zdravěji skrze funkční cvičení, vysoce intenzívní kardio a hlavně skrze změny v jídelníčku, aby jejich těla fungovala v té nejlepší formě a co nejdéle. Zdravé stravování je tak lehké! Poby vám ukáže hned několik snadných … Continue reading Jan Poborak

Selma – turecká kuchyně

Selma se narodila v Turecku, kde vyrůstala obklopena lahodným jídlem již od malička. Její rodina a později i ona vedla restauraci, kde se Selma naučila všechny rodinné recepty od píky. Pro Selmu je jídlo obrovská vášeň, a proto se sama nazývá „Foodie“. Selma ustavičně pořádá party pro kamarády i rodinu, vyznává ale také velmi zdravý … Continue reading Selma – turecká kuchyně

Rudolf Dolezal – francouzská kuchyně

Rudolf je velmi zkušený šéfkuchař, jehož gastronomická kariéra začala v pražské restauraci LA PERLA specializující se na francouzskou kuchyni. Francouzská kuchyně Rudolfa natolik nadchla, že se chtěl naučit víc a odjel žít do Francie. Tam vařil pod vedením autentických šéfkuchařů francouzské speciality, dokonale se naučil řemeslu a vrátil se s nevídaným know how do Prahy. … Continue reading Rudolf Dolezal – francouzská kuchyně

Jaroslav Kratochvíl – sushi

Jaroslav našel zalíbení v sushi již před 12 lety. Vyučil se u japonského mistra v restauraci Mashanna, kde nějaký čas působil. Své zkušenosti dále uplatňoval a rozvíjel v japonských restauracích po celé republice. Momentálně se věnuje přípravě kurzů a také rád šíří osvětu o autentické japonské kuchyni. Mimo to také připravuje catering pro japonskou komoru … Continue reading Jaroslav Kratochvíl – sushi

Emmanuel Rivero – mexická kuchyně

Emmanuel žije v Praze už několik let. Pochází z Mexico City, ale svoji školu vaření Cocinu Rivero, ve které taky sám dělá kurzy autentické mexické kuchyně, rozběhl právě v Praze.
Vyhledává a rád zkouší nové chutě a přísady, aby vymyslel zcela neobvyklé kombinace, ze všech koutů světa.

Sofia Smith – asijská kuchyně

Thajská kuchyně, Indická kuchyně.
V roce 1999 otevřela Angel café, které díky ní získalo několik ocenění a zmínili se o něm i takové tisky jako International Herald Tribune či New York Times. A co víc – prestižní Condé Nast Traveler zařadil v roce 2008 Angel mezi 105 nejlepších restaurací na světě.

Martin Škoda – street food a česká kuchyně

Martin Škoda se vaření věnuje od svých osmi let. Na účtě má již dvě úspěšné kuchařky, první vydal v sedmnácti pod názvem Škoda nevařit: Kuchařka plná hudby, v roce 2016 pak byla vydána druhá kniha Škoda nevařit 2: Kuchařka plná akce. Obě knihy zapůsobily nejen na domácím trhu, ale také celosvětově a to v renomované … Continue reading Martin Škoda – street food a česká kuchyně

Radek Jakubec – všehochuť :)

Po roce stáže se přesunul zpět do Prahy, kde působil v restauracích jako Vyšehrad 2000, Hoffmeister hotel nebo v restauraci Metropolitan na Starém městě, která byla jednou ze zmíněných v Michelin. průvodci pro rok 2011, 2012.

Od roku 2012 působí coby lektor vaření a mediální hvězda:))

Miro Mišutka – asijská kuchyně

Blízký východ, Vietnamská kuchyně, Vegetariánská kuchyně.
V současné době pracuje velmi úspěšně coby fitness trenér v hotelovém řetězci Hilton, poskytuje soukromé lekce vaření jednotlivcům i firmám a samozřejmě velice aktivně spolupracuje s naší školou vaření. Zdravý životní styl a skvělé jídlo. Miro se na Vás bude těšit.

Martin Polačko – italská kuchyně

Italská kuchyně, Mexická kuchyně, Vaření s dětmi.
Dlouhá léta ale působil v kuchyni restaurace Divinis, v době, kdy měl podnik italské majitele. Setkal se tam s nejlepšími ingrediencemi italské kuchyně: od lanýžů, přes kvalitní rýži až po domácí těstoviny, sýry, oleje či ryby. Kvalita a jednoduchost. Martina si opravdu oblíbíte.