Cocina Rivero Škola Vaření

Šéfkuchaři

Michal Vondrlík

Michal je absolventem prestižní francouzské gastronomické akademie a za svou kariéru profesionálního kuchaře nasbíral zkušenosti v USA a v michelinských restauracích ve Francouzských Alpách, Norsku a v pražské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise. Působil také v dalších významných restauracích pražské metropole jako např. George Prime Steak. Michal nyní působí jako privátní kuchař a věnuje se … Continue reading Michal Vondrlík

Maryam Kazemi

Text v češtině není k dispozici. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Maryam was born in Iran and has been cooking Persian food since a very early with the guidance of her mum and family. Maryam … Continue reading Maryam Kazemi

Tomáš Dlask

Tomáš žije dlouhodobě v Praze, ale za svou mnohaletou kariéru v oblasti kavárenství žil také v Brně, kde stál u zrodu populární kavárny V Melounovém cukru nebo v Olomouci, kde pomáhal rozjíždet Literární kavárnu Druhý domov. Mezi jeho další působiště patřily oblíbené podniky Místo nebo Můj šálek kávy společnosti Doubleshot. V současné době jej najdete v moderním industriálním prostoru Vnitroblock, kombinujícím taneční studio, kino, obchod s designovými doplňky a kavárnu.

Martin Škoda

Martin Škoda se vaření věnuje od svých osmi let. V sedmnácti vydal knihu – Škoda nevařit: Kuchařka plná hudby, která se stala třetím nejlepším kuchařským debutem na světě v renomované soutěži Gourmand World Cookbook Awards. Vaření bere hlavně jako zábavu a něco, co spojuje lidi. Jak sám říká, vaření se věnuje 8 dní v týdnu a … Continue reading Martin Škoda

Radka Venderova

Radka je rodilá pražačka, ale od svých 14ti let pracovala po celém světě jako modelka, proto její vášní bylo vždy cestování, poznávání jiných kultur a především jídla.
Posledních 6 let ztrávila v zahraničí, nejprve v San Franciscu a poté v Kodani, odkud se po 4 letech vrátila, aby v rodné zemi znovu zakotvila.

Sofia Smith

Thajská kuchyně, Indická kuchyně.
V roce 1999 otevřela Angel café, které díky ní získalo několik ocenění a zmínili se o něm i takové tisky jako International Herald Tribune či New York Times. A co víc – prestižní Condé Nast Traveler zařadil v roce 2008 Angel mezi 105 nejlepších restaurací na světě.

Radek Jakubec

Po roce stáže se přesunul zpět do Prahy, kde působil v restauracích jako Vyšehrad 2000, Hoffmeister hotel nebo v restauraci Metropolitan na Starém městě, která byla jednou ze zmíněných v Michelin. průvodci pro rok 2011, 2012.

Od roku 2012 působí coby lektor vaření a mediální hvězda:))

Miro Mišutka

Blízký východ, Vietnamská kuchyně, Vegetariánská kuchyně.
V současné době pracuje velmi úspěšně coby fitness trenér v hotelovém řetězci Hilton, poskytuje soukromé lekce vaření jednotlivcům i firmám a samozřejmě velice aktivně spolupracuje s naší školou vaření. Zdravý životní styl a skvělé jídlo. Miro se na Vás bude těšit.

Emmanuel Rivero

Emmanuel žije v Praze už několik let. Pochází z Mexico City, ale svoji školu vaření Cocinu Rivero, ve které taky sám dělá kurzy autentické mexické kuchyně, rozběhl právě v Praze.
Vyhledává a rád zkouší nové chutě a přísady, aby vymyslel zcela neobvyklé kombinace, ze všech koutů světa.

Martin Polačko

Italská kuchyně, Mexická kuchyně, Vaření s dětmi.
Dlouhá léta ale působil v kuchyni restaurace Divinis, v době, kdy měl podnik italské majitele. Setkal se tam s nejlepšími ingrediencemi italské kuchyně: od lanýžů, přes kvalitní rýži až po domácí těstoviny, sýry, oleje či ryby. Kvalita a jednoduchost. Martina si opravdu oblíbíte.