Cocina Rivero Škola Vaření

Šéfkuchaři

Emmanuel Rivero

Emmanuel žije v Praze už několik let. Pochází z Mexico City, ale svoji školu vaření Cocinu Rivero, ve které taky sám dělá kurzy autentické mexické kuchyně, rozběhl právě v Praze.
Vyhledává a rád zkouší nové chutě a přísady, aby vymyslel zcela neobvyklé kombinace, ze všech koutů světa.

Sofia Smith

Thajská kuchyně, Indická kuchyně.
V roce 1999 otevřela Angel café, které díky ní získalo několik ocenění a zmínili se o něm i takové tisky jako International Herald Tribune či New York Times. A co víc – prestižní Condé Nast Traveler zařadil v roce 2008 Angel mezi 105 nejlepších restaurací na světě.

Martin Škoda

Martin Škoda se vaření věnuje od svých osmi let. V sedmnácti vydal knihu – Škoda nevařit: Kuchařka plná hudby, která se stala třetím nejlepším kuchařským debutem na světě v renomované soutěži Gourmand World Cookbook Awards. Vaření bere hlavně jako zábavu a něco, co spojuje lidi. Jak sám říká, vaření se věnuje 8 dní v týdnu a … Continue reading Martin Škoda

Radek Jakubec

Po roce stáže se přesunul zpět do Prahy, kde působil v restauracích jako Vyšehrad 2000, Hoffmeister hotel nebo v restauraci Metropolitan na Starém městě, která byla jednou ze zmíněných v Michelin. průvodci pro rok 2011, 2012.

Od roku 2012 působí coby lektor vaření a mediální hvězda:))

Miro Mišutka

Blízký východ, Vietnamská kuchyně, Vegetariánská kuchyně.
V současné době pracuje velmi úspěšně coby fitness trenér v hotelovém řetězci Hilton, poskytuje soukromé lekce vaření jednotlivcům i firmám a samozřejmě velice aktivně spolupracuje s naší školou vaření. Zdravý životní styl a skvělé jídlo. Miro se na Vás bude těšit.

Martin Polačko

Italská kuchyně, Mexická kuchyně, Vaření s dětmi.
Dlouhá léta ale působil v kuchyni restaurace Divinis, v době, kdy měl podnik italské majitele. Setkal se tam s nejlepšími ingrediencemi italské kuchyně: od lanýžů, přes kvalitní rýži až po domácí těstoviny, sýry, oleje či ryby. Kvalita a jednoduchost. Martina si opravdu oblíbíte.

Klaar

Sushi, japonské a asijské recepty
Klaar je mladá a energická kuchařka, která začala svou kariéru na Islandu. Zde se naučila na mistrovskou úroveň Japonskou kuchyni (samozřejmě včetně sushi) přímo od japonského mistra kuchaře. Umí vše dobře vysvětlit a jejími recepty okouzlíte své přátele.

Václav Říha

Václav se věnuje gastronomii už od svých patnácti let. V roce 2012 se zúčastnil první kulinářské televizní show MasterChef, kde se umístil v top 10. Pracoval v restauracích jako je La Provence, Kampapark a Zdeněk´s Oyster Bar. Tři roky vedl svou restauraci Marina Kolín a cateringovou firmu. Jeho velkým koníčkem je však škola vaření, které se poslední roky … Continue reading Václav Říha

Michal Vondrlík

Michal je absolventem prestižní francouzské gastronomické akademie a za svou kariéru profesionálního kuchaře nasbíral zkušenosti v USA a v michelinských restauracích ve Francouzských Alpách, Norsku a v pražské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise. Působil také v dalších významných restauracích pražské metropole jako např. George Prime Steak. Michal nyní působí jako privátní kuchař a věnuje se … Continue reading Michal Vondrlík

Maryam McBride

Text v češtině není k dispozici. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Maryam was born in Iran and has been cooking Persian food since a very early with the guidance of her mum and family. Maryam … Continue reading Maryam McBride