Cocina Rivero Škola Vaření

Radek Jakubec – všehochuť :)

"Vysoké nároky na vaše kuchařské umění se vyplatí."


Radek se odvážně, hned po hotelové škole, rozjel na stáž do Anglie, kde působil jako Chef de Partie u slavného šéfkuchaře v „Gordon Ramsay´s Boxwood Café“ v Compleat Angler Hotelu.

Po roční stáži plné jedinečných zkušeností, se vrátil zpět do Prahy. Pracoval ve vyhlášených restauracích jako Vyšehrad 2000, Hoffmeister hotel nebo v Metropolitan na Starém městě, která byla zmíněna v Michelinově průvodci pro rok 2011 a 2012. V současné době je šéfkuchařem v restauraci Benjamin a také se stal mediální hvězdou. Mohli jsme ho vidět stejně jako Vaška Šulce v TV pořadu „Vše o vaření“ , přispívá také na TN.cz, do deníku Svět potravin či Deník.

Radek je velice flexibilní a co se týče vaření, opravdu umí a zná, kromě osvědčené klasické české kuchyně a steaků bravurně zvládá i např. sushi či italskou kuchyni, neznámá mu není ani Asie.



Najdete mě v kurzech

Momentálně nejsou otevřené žádné kurzy.