Cocina Rivero Škola Vaření

Radek Jakubec

"Vysoké nároky na vaše kuchařské umění se vyplatí."


Téměř rovnou po hotelové škole skočil Radek na stáž do Anglie  coby Chef de Partie do „Gordon Ramsay´s Boxwood Café“ v Compleat Angler Hotelu.

Po roce stáže se přesunul zpět do Prahy, kde působil v restauracích jako Vyšehrad 2000, Hoffmeister hotel nebo v restauraci Metropolitan na Starém městě, která byla jednou ze zmíněných v Michelin. průvodci pro rok 2011, 2012.

Od roku 2012 působí coby lektor vaření a mediální hvězda:))
V současné době je šéfkuchařem na Dvoře Hoffmeister.

Mohli jsme ho vidět stejně jako Vaška Šulce v TV pořadu „Vše o vaření“ , přispívá také na TN.cz, do deníku Svět potravin či Deník.

Kromě rodné češtiny skvěle ovládá anglický jazyk, tudíž si jej můžete vyžádat pro Vaše firemní či soukromé akce se zahraniční účastí a nemusíte se obávat téměř žádného požadavku na menu – Radek je v tomto velice flexibilní a opravdu umí a zná – takže kromě osvědčené klasické české kuchyně a steaků bravurně zvládá i např. sushi či italskou kuchyni, neznámá mu není určitě ani Asie.

OSTATNÍ KUCHAŘI



Najdete mě v kurzech

Momentálně nejsou otevřené žádné kurzy.