Cocina Rivero Škola Vaření

Tomáš Dlask

Tomáš žije dlouhodobě v Praze, ale za svou mnohaletou kariéru v oblasti kavárenství žil také v Brně, kde stál u zrodu populární kavárny V Melounovém cukru nebo v Olomouci, kde pomáhal rozjíždet Literární kavárnu Druhý domov. Mezi jeho další působiště patřily oblíbené podniky Místo nebo Můj šálek kávy společnosti Doubleshot. V současné době jej najdete v moderním industriálním prostoru Vnitroblock, kombinujícím taneční studio, kino, obchod s designovými doplňky a kavárnu.
Tomáš je aktivním členem SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) zabývající se výběrovou kávou, absolventem několika kávových kurzů, mj. vedených Petrou Veselou a držitelem mezinárodního certifikátu Barista Intermediate, který obdržel z rukou Gwilyma Daviese, světového šampiona v baristice z roku 2009. Spolupořádal celorepubliková kola lokálních baristických šampionátů a sám se pravidelně účastní soutěží v cuptastingu – degustační kávové soutěži. Káva je pro něj vášeň, která ho nikdy neomrzí, prostředek pro sbližování lidí a rituál, kterého se ve svém profesním ani soukromém životě nehodlá jen tak vzdát.

Najdete mě v kurzech

Momentálně nejsou otevřené žádné kurzy.

kurz