Cocina Rivero Škola Vaření

Václav Šulc

"Vařte s láskou."


Václav Šulc již od malička snil o práci v gastronomii a to i přesto, že oba jeho vysokoškolsky vzdělaní rodiče samozřejmě chtěli, aby i Vašek studoval.

Ve 2. ročníku střední školy skočil rovnou do nejlepší kuchyně v Praze – restaurace Alcron, hotelu Radisson SAS Praha.

Po škole získal místo kuchaře v té době nové restauraci Divinis, kde se poté vypracoval do pozice Chef de Partie.

Jeho další cesta poznávání gastronomického umění vedla do Itálie, kde byl na stáži v restauraci Amerigo 34 s typickou místní kuchyní nedaleko Bologně.

Vaška jste také mohli po nějakou dobu sledovat v TV v pořadu „Vše o vaření“.

V současnosti je jedním z vedoucích pracovníků skvělého obchodu s italskými potravinami se 3 pobočkami v Praze, který má kromě prodejny také restauraci, pekárnu a cukrárnu.

V budoucnosti by si rád otevřel vlastní podnik a my mu budeme držet  palce, protože Vašek je člověk s gastronomií v krvi:))

VÝPIS KUCHAŘŮ



Najdete mě v kurzech

Název kurzu Termín Jazyk Kapacita
Speciality z hovězího masa s Vaškem DOPORUČENÉ 07. 01. 2019 18:00 Čeština Stále jsou volná místa
Italská klasika s Vaškem 24. 01. 2019 18:00 Čeština Stále jsou volná místa