Cocina Rivero Škola Vaření

Steak je víc než maso

Sorry, this entry is only available in Czech. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Také si nedovedete představit lepší pochoutku než skvěle připravený hovězí steak? Nejen, že hovězí maso skvěle chutná, ale je k tomu i velmi zdravé – bohaté na minerály, s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku – nicméně jak by vám řekl každý slušný kuchař:” Tuk je to, co dodává masu chuť”.
Chcete se naučit rozeznat, jak vybrat skutečně kvalitní a čerstvý kousek, jaký druh masa na který druh steaku koupit, jak správně skladovat a jak správně porcovat?
Víte také, co je suché a mokré zrání nebo proč náš ostřílený lektor Vašek používá jako pomůcku pro vysvětlení správného porcování plastové brčko?:))

Pokud Vás naše nabídka zaujala a chcete zažít doslova “chuťové orgie”, neváhejte a přijďte strávit příjemný večer do Cocina Rivero, kde vám rádi ukážeme, jak si steaky z nejkvalitnějšího jihoamerického hovězího hravě připravit tak, jak ho milujete ve své oblíbené restauraci.

Samozřejmě Vás neošidíme ani o tipy na kvalitní a osvědčené prodejny masa a řeznictví a taktéž restaurace, které se na tyto pokrmy specializují.

Current courses

Course Name Term Language Capacity
Beefsteak Specialities with Vasek RECOMMENDED! 15. 01. 2020 18:00 Čeština Free spaces available