Cocina Rivero Škola Vaření
Open courses

Hamburgery od A do Z - za příznivého počasí grilujeme venku s Mirem

When:
11. 2. 2016
11:00

Where:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Language:
Čeština

Price:
1 590 Kč

Course Program

Co budeme na kurzu připravovat:

  • žemle na hamburgery
  • BBQ omáčku
  • salát s křupavou slaninkou a sýrem
  • samotné hamburgery
  • domácí hranolky
  • grilovaný ananas coby sladká tečka na závěr – nesmí chybět na žádném pořádném grilování:))
    Hamburgery

About Course

Course length:

Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /mnt/data/accounts/m/mariolipovsky/data/www/cocinarivero/wp-content/themes/cocina/single-course.php on line 105
hours

Sorry, this entry is only available in Czech. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Konečně tu máme letní sezónu a s ní tak oblíbené letní venkovní párty, grilování, pohodičku, relax:)) Na našem kurzu sice nebudete až tak zcela relaxovat, ale zaručeně se budete příjemně bavit ve společnosti našeho velice přátelského kolegy Mira Mišutky, který vás naučí, jak si připravit nejen výborný burger, ale dokonce i vlastní housku a mnoho jiného:)) Kromě toho, kdo už absolvoval některý z Mirových kurzů tak velice dobře ví, že Miro díky své profesi a zálibě poskytne kromě kuchařských rad také spousty zajímavých a užitečných tipů na zdravější vaření a životní styl. Proto neváhejte a příjďte strávit letní sobotní odpoledně do naší školy vaření příjemně ukryté v centru Prahy mimo "ruch velkoměsta":)) Kromě standardní sklenky vína zahrnuté v ceně kurzu Vás čeká ještě Mojito či Cuba libre za přátelskou cenu 80,-Kč. Budeme se těšit:))

Instructor Miro Mišutka

Middle East, Vietnam, Vege Miro Misutka was born in Slovakia, but about for many years he lives in Prague. These motivated him to move to Thailand where he worked at some hotel restaurants in Chang Mai. He learned from expert local cooks the authentic Thai tastes. The dishes he offered them were full of flavour and really authentic. Meet Miro personally and have fun. Chef's profile




Reservation

Unfortunately, the course capacity is full.