Cocina Rivero Škola Vaření
Open courses

Sushi and other Japanese Delicacies with Klaar

When:
13. 3. 2019
18:00

Where:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Language:
Čeština

Price:
1 990 Kč

Course Program

1) Polévka

Miso – polévka s wakame, tofu nebo rybou a jarní cibulkou

2) Předkrmy

edamame – horké zelené sojové fazole s mořskou solí
Gyoza – japonské knedlíčky vařené v páře, plněné mletým hovězím masem

3) Sushi

Makisushi

hosomaki (malá rolka s jednou ingrediencí) – kappa, takuwan, tekka, sake, surimi
uramaki (rolka “naruby”) – California, losos, Philadelphia

Nigirisushi – ručně tvarované rýžové “polštářky” doplněné nejrůznějšími druhy ryb nebo zeleniny

gunkan – ručně tvarovaný rýžový ovál s různými druhy rybích jiker

V Ceně Kurzu Jsou Zahrnuty

veškeré ingredience
elektronické recepty
nealkoholické nápoje (juice, voda, káva, čaj)
sklenka vína
úklid studia v průběhu vaření a po něm
zapůjčení zástěr

About Course

Course length:
3 hours

This is a great class, full of tricks and tips. Learn how to prepare perfect sushi rice, and  how to roll the most delicious styles of Sushi. Klaar will guide you on how to make the perfect sushi. And not only that, in this course, you will also prepare your own Miso soup and delicious Gyoza!!! Come and have fun while learning many tricks of the Japanese cuisine

Instructor Klaar

Sushi, Aisian Klaar is a youg and energetic chef that started her career in Iceland where she learned and mastered Japanese cuisine (including of course sushi) directly from a Japanese chef. Klaar returned to Prague and has been working in many interesting culinary projects. Chef's profile




Reservation

Unfortunately, the course capacity is full.