Cocina Rivero Škola Vaření
Open courses

Sushi and other Japanese Delicacies with Klaar

When:
02. 2. 2016
18:00

Where:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Language:
Čeština

Price:
1 590 Kč

Course Program

1) Polévka

Miso – polévka s wakame, tofu nebo rybou a jarní cibulkou

2) Předkrmy

edamame – horké zelené sojové fazole s mořskou solí
Gyoza – japonské knedlíčky vařené v páře, plněné mletým hovězím masem

3) Sushi

Makisushi

hosomaki (malá rolka s jednou ingrediencí) – kappa, takuwan, tekka, sake, surimi
uramaki (rolka “naruby”) – California, losos, Philadelphia

Nigirisushi – ručně tvarované rýžové “polštářky” doplněné nejrůznějšími druhy ryb nebo zeleniny

gunkan – ručně tvarovaný rýžový ovál s různými druhy rybích jiker

V Ceně Kurzu Jsou Zahrnuty

veškeré ingredience
elektronické recepty
nealkoholické nápoje (juice, voda, káva, čaj)
sklenka vína
úklid studia v průběhu vaření a po něm
zapůjčení zástěr

About Course

Course length:

Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /mnt/data/accounts/m/mariolipovsky/data/www/cocinarivero/wp-content/themes/cocina/single-course.php on line 105
hours

Sorry, this entry is only available in Czech. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Rolky ze speciálního druhu rýže plněné zeleninou či rybami doplněné nezbytnou sojovou omáčkou a křenem wasabi. U nás v kurzu to však nebude jen o suši. Kromě toho vás Klaar seznámí s japonskou historií a tradicemi, odbornými názvy, vysvětlí vše o produktech, které na trhu najdete, objasní jak správně pracovat s rýží, octem, rybami, mořskými řasami, zeleninou a mnoho dalších věcí...

Instructor Klaar

Sushi, Aisian Klaar is a youg and energetic chef that started her career in Iceland where she learned and mastered Japanese cuisine (including of course sushi) directly from a Japanese chef. Klaar returned to Prague and has been working in many interesting culinary projects. Chef's profile


Reservation

Unfortunately, the course capacity is full.