Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Speciality z hovězího masa s Vaškem DOPORUČENÉ

Kdy:
19. 1. 2017
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 890 Kč

Obsaženo v kurzu

Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem
Steak z jihoamerická roštěné – na rozmarýnu s cibulovým chutney
Steak z pupku a brambory pečené s rajčaty a olivami
Citrónový dezert s mascarpone

DALŠÍ KURZY

 

 

O kurzu

Typ kuchyně:
Steak je víc než maso

Délka trvání kurzu:

Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /mnt/data/accounts/m/mariolipovsky/data/www/cocinarivero/wp-content/themes/cocina/single-course.php on line 330
hodin

Hovězí steaky patří k nejvíce žádaným a oblíbeným pokrmům v restauracích. Je to díky jejich jedinečné kvalitě masa, která spočívá v plné chuti, šťavnatosti a příjemné struktuře. V tomto kurzu budeme zpracovávat především maso z Jižní Ameriky tedy Argentiny, Brazílie, či Uruguaje. Tyto země se vyznačují rozdílným přístupem k chovu skotu, než je tomu v evropských krajích. Zde se skot chová ve velké míře na volných prostranstvích, kde se pase a není vykrmován jinak. To vše v mase zanechává příjemnou rozmanitou chuť, kterou si na tomto kurzu vychutnáte v níže uvedeném menu.

 

 

Lektor Václav Šulc

Argentina, Itálie, Mořské ryby, Steaky. Václav Šulc již od malička snil o práci v gastronomii a to i přesto, že oba jeho vysokoškolsky vzdělaní rodiče samozřejmě chtěli, aby i Vašek studoval. Ve 2. ročníku střední školy skočil rovnou do nejlepší kuchyně v Praze - restaurace Alcron, hotelu Radisson SAS Praha. Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.