Šéfkuchaři

Jidapha Wisutrattana

Jidapha vyrostla ve vesnici v provincii Suphanburi, vystudovala hotelový management v Bangkoku a po více než deseti let práce v recepcích luxusních hotelů si otevřela pouliční stánek s jihothajskou specialitou Khanom Jeen Namya. Před několika lety se přestěhovala do Prahy a rychle zjistila, jak těžké je najít tu skutečné thajské jídlo, ať už ho hledáte … Continue reading Jidapha Wisutrattana

Frankie Galucci

Frankie started baking just for passion and friends back in 2013, he joined most of the city food street festivals, going through pizza catering, and pizza baked at home for customers who would come to pick the pizza up through reservations. In December 2019 Frankie opened his own pizza place in Prague called „Le Pizze Di Frankie“. … Continue reading Frankie Galucci

Enrique Romero

V roce 2013 jsem přijel do České republiky a vytvořil projekt EL ROMERO, který se věnuje propagaci španělské gastronomie prostřednictvím mnoha kanálů: Dělám cateringové služby, svatby, kurzy vaření na českých školách vaření, kuchařské show, kulturní akce, soukromé večeře atd. Moje kuchyně vychází ze španělské a středomořské tradice (zdravá, pestrá a chutná) a mou specialitou je … Continue reading Enrique Romero

Ramesh

Ramesh Mamgain rád do tradičních indických receptur vnáší kouzlo moderní evropské kuchyně. Nechte se překvapit a vyzkoušejte chutě Východu v jeho nejlepších pokrmech!

Daniele Rizzo

Daniele je vášnivý kuchař milující italské jídlo. Vyrostl v rodině, kde jídlo vždy hrálo hlavní roli.  To mu umožnilo specializovat se na italskou kuchyni, ne jen zachovávat tradici, ale také ji inovovat a dodávat tak osobitý přístup.  Momentálně pracuje v „Le Pizze di Frankie“ v Praze, ale tento kurz není o pizze 🙂

JAVI

Javi se narodil v Kolumbii a více než deset let žije v Praze. Je vášnivý pro dobré jídlo a vždy rád vytváří nová jídla. Javi pracoval v různých gastronomických projektech, které ho přivedly k tomu, aby se stal šéfkuchařem v latinskoamerických a asijských restauracích. Specializuje se na latinskoamerická jídla, jako je peruánská, brazilská, karibská a … Continue reading JAVI

RITU

Text v češtině není k dispozici. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Ritu comes from Punjab in India, she has been learning the authentic Indian cooking since she was a kid. All of her recipes come … Continue reading RITU

Dominik Matous

Dominik započal svou asijskou cestu v restauraci Samurai, kde se kromě sushi věnoval hlavně vaření na tepannyaki stolech před hosty. Po nástupu do CafeBuddha Balbínova pracoval 3 roky s věhlasnou šéfkuchařkou Sofií Smith která ho seznámila s taji panasijské kuchyně s moderním twistem. Nyní působí v restauraci yoshihashi kde dál rozvíjí své znalosti Japonské kuchyně … Continue reading Dominik Matous

Mauro Gomelsky

Mauro Luis Gomelsky, je 34letý argentinský kuchař, který od začátku své kariéry působí v zámoří. Jeho první kroky směřovaly na Nový Zéland, kde pracoval s čerstvými sezónními a místními produkty a učil se, jak se o suroviny starat. Poté, co vystudoval argentinskou kulinářskou školu v Buenos Aires, měl nějaké zkušenosti v místní steakové restauraci a … Continue reading Mauro Gomelsky

Rudolf Dolezal – francouzská kuchyně

Rudolf je velmi zkušený šéfkuchař, jehož gastronomická kariéra začala v pražské restauraci LA PERLA specializující se na francouzskou kuchyni. Francouzská kuchyně Rudolfa natolik nadchla, že se chtěl naučit víc a odjel žít do Francie. Tam vařil pod vedením autentických šéfkuchařů francouzské speciality, dokonale se naučil řemeslu a vrátil se s nevídaným know how do Prahy. … Continue reading Rudolf Dolezal – francouzská kuchyně

Emmanuel Rivero – mexická kuchyně

Emmanuel žije v Praze už několik let. Pochází z Mexico City, ale svoji školu vaření Cocinu Rivero, ve které taky sám dělá kurzy autentické mexické kuchyně, rozběhl právě v Praze.
Vyhledává a rád zkouší nové chutě a přísady, aby vymyslel zcela neobvyklé kombinace, ze všech koutů světa.

Sofia Smith – asijská kuchyně

Thajská kuchyně, Indická kuchyně.
V roce 1999 otevřela Angel café, které díky ní získalo několik ocenění a zmínili se o něm i takové tisky jako International Herald Tribune či New York Times. A co víc – prestižní Condé Nast Traveler zařadil v roce 2008 Angel mezi 105 nejlepších restaurací na světě.

Martin Škoda – street food a česká kuchyně

Martin Škoda se vaření věnuje od svých osmi let. Na účtě má již dvě úspěšné kuchařky, první vydal v sedmnácti pod názvem Škoda nevařit: Kuchařka plná hudby, v roce 2016 pak byla vydána druhá kniha Škoda nevařit 2: Kuchařka plná akce. Obě knihy zapůsobily nejen na domácím trhu, ale také celosvětově a to v renomované … Continue reading Martin Škoda – street food a česká kuchyně

Radek Jakubec – všehochuť :)

Po roce stáže se přesunul zpět do Prahy, kde působil v restauracích jako Vyšehrad 2000, Hoffmeister hotel nebo v restauraci Metropolitan na Starém městě, která byla jednou ze zmíněných v Michelin. průvodci pro rok 2011, 2012.

Od roku 2012 působí coby lektor vaření a mediální hvězda:))

Miro Mišutka – asijská kuchyně

Blízký východ, Vietnamská kuchyně, Vegetariánská kuchyně.
V současné době pracuje velmi úspěšně coby fitness trenér v hotelovém řetězci Hilton, poskytuje soukromé lekce vaření jednotlivcům i firmám a samozřejmě velice aktivně spolupracuje s naší školou vaření. Zdravý životní styl a skvělé jídlo. Miro se na Vás bude těšit.

Martin Polačko – italská kuchyně

Italská kuchyně, Mexická kuchyně, Vaření s dětmi.
Dlouhá léta ale působil v kuchyni restaurace Divinis, v době, kdy měl podnik italské majitele. Setkal se tam s nejlepšími ingrediencemi italské kuchyně: od lanýžů, přes kvalitní rýži až po domácí těstoviny, sýry, oleje či ryby. Kvalita a jednoduchost. Martina si opravdu oblíbíte.

Václav Říha

Václav se věnuje gastronomii už od svých patnácti let. V roce 2012 se zúčastnil první kulinářské televizní show MasterChef, kde se umístil v top 10. Pracoval v restauracích jako je La Provence, Kampapark a Zdeněk´s Oyster Bar. Tři roky vedl svou restauraci Marina Kolín a cateringovou firmu. Jeho velkým koníčkem je však škola vaření, které se poslední roky … Continue reading Václav Říha