Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

NEW Mexican Street food feast s Emmanuelem

Kdy:
13. 7. 2017
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 890 Kč

Obsaženo v kurzu

  • MEXICKÉ POULIČNÍ „ANTOJITOS“
    • Fazole a kuřecí „sopes“: Ručně vyráběná torilla, samžené kuřecí maso s fazolemi a zeleninou.
    • Pambazos: malé housky namočené v nepálivé čili omáčce, plněné bramborami, chorizem a zeleninou.
  • Pulled pork cochinita pibil tacos: vepřové maso se speciálním kořením, podávaným na kukuřičné torille a nakládanou červenou cibulí
  • Kukuřičný dortCo kurz obsahuje:
    • Všechny ingredience
    • Vyučující kuchař
    • Neomezené nealko nápoje (džus, voda, káva, čaj)
    • Ochutnávka vín
    • hosteska – všechen úklid v průběhu i po kurzu
    • zástěry a veškeré vybavení
    • online recepty

 

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3.5 hodin

Zbrusu nový kurz s originálním, velmi chutným menu. Příjďte a zjistíte jak vytvořit domácí kukuřičné těsto na tortily a ostatní vynikající pokrmy, které Mexičani jedí na ulicích.

Mexická kuchyně je plná chutí a zajimavých směsí. Dozvíte se, jak vařit jako opravdový MEXICANO! 🙂 a setkejte se osobně s majitelem naší kuchařské školy!

The Finest (2)

 

Lektor Emmanuel Rivero

Emmanuel žije v Praze už několik let. Pochází z Mexico City, ale svoji školu vaření Cocinu Rivero, ve které taky sám dělá kurzy autentické mexické kuchyně, rozběhl právě v Praze. Vyhledává a rád zkouší nové chutě a přísady, aby vymyslel zcela neobvyklé kombinace, ze všech koutů světa. Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.