Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

NEW Mexican Street food feast s Emmanuelem

Kdy:
15. 11. 2016
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 590 Kč

Obsaženo v kurzu

  • MECICKÉ POULIČNÍ „ANTOJITOS“
    • Fazole a kuřecí „sopes“: Ručně vyráběná torilla, samžené kuřecí maso s fazolemi a zeleninou.
    • Pambazos: malé housky namočené v nepálivé čili omáčce, plněné bramborami, chorizem a zeleninou.
  • Pulled pork cochinita pibil tacos: vepřové maso se speciálním kořením, podávaným na kukuřičné torille a nakládanou červenou cibulí
  • Kukuřičný dortCo kurz obsahuje:
    • Všechny ingredience
    • Vyučující kuchař
    • Neomezené nealko nápoje (džus, voda, káva, čaj)
    • Ochutnávka vín
    • hosteska – všechen úklid v průběhu i po kurzu
    • zástěry a veškeré vybavení
    • online recepty

 

O kurzu

Délka trvání kurzu:

Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /mnt/data/accounts/m/mariolipovsky/data/www/cocinarivero/wp-content/themes/cocina/single-course.php on line 330
hodin

Zbrusu nový kurz s originálním, velmi chutným menu. Příjďte a zjistíte jak vytvořit domácí kukuřičné těsto na tortily a ostatní vynikající pokrmy, které Mexičani jedí na ulicích.

Mexická kuchyně je plná chutí a zajimavých směsí. Dozvíte se, jak vařit jako opravdový MEXICANO! 🙂 a setkejte se osobně s majitelem naší kuchařské školy!

The Finest (2)

 

Lektor Emmanuel Rivero

Emmanuel žije v Praze už několik let. Pochází z Mexico City, ale svoji školu vaření Cocinu Rivero, ve které taky sám dělá kurzy autentické mexické kuchyně, rozběhl právě v Praze. Vyhledává a rád zkouší nové chutě a přísady, aby vymyslel zcela neobvyklé kombinace, ze všech koutů světa. Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.