Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Ryby a mořské plody

Kdy:
06. 2. 2018
17:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 990 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Grilované tygří krevety se zázvorovo-máslovou omáčkou
  • Zprudka pečené mušle svatého Jakuba s bramborovou kaší a tomatovým glazé
  • Grilovaný mořský vlk se zelenou čočkou a omáčkou z červené řepy
  • Domácí vanilková zmrzlina s omáčkou z lesních plodů

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Pokud milujete ryby a dary moře, je tento kurz pro Vás jako stvořený. Naučíte jak pracovat s mořskými plody, základní omáčky jako je beurre blanc, filetování ryb a v neposlední řadě si sami připravíte domácí zmrzlinu s vanilkou z Madagaskaru.

Lektor Václav Říha

Profil kuchaře


Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.