Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Sushi, v duši, a další japonské pokrmy s Klaar

Kdy:
17. 1. 2017
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 890 Kč

Obsaženo v kurzu

1) Polévka

Miso – polévka s wakame, tofu nebo rybou a jarní cibulkou

2) Předkrmy

edamame – horké zelené sojové fazole s mořskou solí
Gyoza – japonské knedlíčky vařené v páře, plněné mletým hovězím masem

3) Sushi

Makisushi

hosomaki (malá rolka s jednou ingrediencí) – kappa, takuwan, tekka, sake, surimi
uramaki (rolka “naruby”) – California, losos, Philadelphia

Nigirisushi – ručně tvarované rýžové “polštářky” doplněné nejrůznějšími druhy ryb nebo zeleniny

gunkan – ručně tvarovaný rýžový ovál s různými druhy rybích jiker

V Ceně Kurzu Jsou Zahrnuty

veškeré ingredience
elektronické recepty
nealkoholické nápoje (juice, voda, káva, čaj)
sklenka vína
úklid studia v průběhu vaření a po něm
zapůjčení zástěr

O kurzu

Délka trvání kurzu:

Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /mnt/data/accounts/m/mariolipovsky/data/www/cocinarivero/wp-content/themes/cocina/single-course.php on line 330
hodin

Rolky ze speciálního druhu rýže plněné zeleninou či rybami doplněné nezbytnou sojovou omáčkou a křenem wasabi. U nás v kurzu to však nebude jen o suši. Kromě toho vás Klaar seznámí s japonskou historií a tradicemi, odbornými názvy, vysvětlí vše o produktech, které na trhu najdete, objasní jak správně pracovat s rýží, octem, rybami, mořskými řasami, zeleninou a mnoho dalších věcí…

Lektor Klaar

Sushi, japonské a asijské recepty Klaar je mladá a energická kuchařka, která začala svou kariéru na Islandu. Zde se naučila na mistrovskou úroveň Japonskou kuchyni (samozřejmě včetně sushi) přímo od japonského mistra kuchaře. Umí vše dobře vysvětlit a jejími recepty okouzlíte své přátele. Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.