Otevřené kurzy

Ochutnejte autentické PERU s Martinem Škodou

Kdy:
28. 3. 2024
17:00

Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
Čeština

Cena:
2 490 Kč

Obsaženo v kurzu

Causa limeña de pollo: typický peruánský předkrm ze žlutých brambor, ají a trhaného kuřete

Leche de tigre: salsa, která dává život ceviche, ale funguje také jako samostatný super svěží předkrm

Ceviche: marinované kousky syrové ryby s citrusy a červenou cibulí, národní peruánský pokrm, servírovaný s praženou kukuřicí a batáty

Lomo saltado (con papas fritas + arroz): ožehlé hovězí nudličky s rajčaty, cibulí, rýží a hranolky

O kurzu

Délka trvání kurzu:
4 hodin

Na tomhle speciálním kurzu se společně s naším oblíbeným kuchařem Martin Škodou “vydáte” až do dalekého Peru, mekky světové gastronomie.

Martin si pro vás připravil menu složené z typických peruánských jídel, které se naučil při cestách po této krásné jihoamerické zemi přímo od místních kuchařů a kuchařek.

Spojení Martina Škody a Latinské Ameriky není náhodné, Martin vystudoval španělské gymnázium, dlouhou dobu se pohybuje ve španělsky mluvící komunitě a do hloubky se věnuje španělské i latinské gastronomii.

Na kurzu se naučíte připravit vyhlášený bramborový předkrm z Limy, peruánský “národní” pokrm ceviche, vitamíny nabité leche de tigre a tradiční úpravu hovězího z jedné pánve. Mimo to vám Martin předá také spoustu užitečných poznatků, které při poznávání Peru a peruánské kuchyně získal. Naučíte se tak připravit tuhle exotickou kuchyni v českých podmínkách.

Lektor Martin Škoda - street food a česká kuchyně

Profil kuchaře


Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.