Otevřené kurzy

Pasta Fresca Workshop s Danielem RIZZO

Kdy:
21. 5. 2024
17:00

Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
English

Cena:
2 490 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Čerstvé Ravioli ricotta e spinaci
  • Čerstvé Tagliatelle all’amatriciana
  • Čokoládové Tiramisu

O kurzu

Délka trvání kurzu:
4 hodin

S radostí vás zveme na náš kurz s mladým a nadšeným šéfkuchařem Danielem Rizzoem.  Daniele pro náš workshop připravil velmi interaktivní a lahodné menu, kde se dozvíte více o italské kulinářské kultuře a také jeho vlastní speciální triky a tipy, které ve vaší kuchyni určitě změní. Přijďte a připojte se k této zábavné kuchařské akci a ponořte se do úžasné italské kuchyně. ** Všechna jídla, která v tomto kurzu uvaříme, jsou na požádání vhodná i pro vegetariány.

Lektor Daniele Rizzo

Profil kuchaře


Rezervace

Kapacita:
Posledních 9!

Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.

Změna rezervace lze provést 7 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (600kč za osobu). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.

Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (600kč).

Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz

Kontrola proti robotům
Odesílám...