Speciality z hovězího masa s Vaškem DOPORUČENÉ
Kdy:
26. 2. 2024
18:00
26. 2. 2024
18:00
Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Jazyk:
Čeština
Čeština
Cena:
2 990 Kč
2 990 Kč
Obsaženo v kurzu
- Hovězí tatarák
- Rib eye s gratinovanými bramborami a omáčkou ze zeleného pepře
- Levandrová panna cotta s broskvovou omáčkou coulis
O kurzu
Typ kuchyně:
Steak je víc než maso
Délka trvání kurzu:
3 hodin
Hovězí steaky patří k nejvíce žádaným a oblíbeným pokrmům v restauracích. Je to díky jejich jedinečné kvalitě masa, která spočívá v plné chuti, šťavnatosti a příjemné struktuře. V tomto kurzu budeme zpracovávat především maso z Jižní Ameriky tedy Argentiny, Brazílie, či Uruguaje. Tyto země se vyznačují rozdílným přístupem k chovu skotu, než je tomu v evropských krajích. Zde se skot chová ve velké míře na volných prostranstvích, kde se pase a není vykrmován jinak. To vše v mase zanechává příjemnou rozmanitou chuť, kterou si na tomto kurzu vychutnáte v níže uvedeném menu.
Lektor Václav Říha
Profil kuchařeRezervace
Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.