Otevřené kurzy

Speciality z hovězího masa s Vaškem DOPORUČENÉ

Kdy:
26. 2. 2024
18:00

Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
Čeština

Cena:
2 990 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Hovězí tatarák
  • Rib eye s gratinovanými bramborami a omáčkou ze zeleného pepře
  • Levandrová panna cotta s broskvovou omáčkou coulis

DALŠÍ KURZY

 

 

O kurzu

Typ kuchyně:
Steak je víc než maso

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Hovězí steaky patří k nejvíce žádaným a oblíbeným pokrmům v restauracích. Je to díky jejich jedinečné kvalitě masa, která spočívá v plné chuti, šťavnatosti a příjemné struktuře. V tomto kurzu budeme zpracovávat především maso z Jižní Ameriky tedy Argentiny, Brazílie, či Uruguaje. Tyto země se vyznačují rozdílným přístupem k chovu skotu, než je tomu v evropských krajích. Zde se skot chová ve velké míře na volných prostranstvích, kde se pase a není vykrmován jinak. To vše v mase zanechává příjemnou rozmanitou chuť, kterou si na tomto kurzu vychutnáte v níže uvedeném menu.    

Lektor Václav Říha

Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.