Otevřené kurzy

Pasta Fresca Workshop Danielem RIZZO

Kdy:
19. 1. 2024
17:00

Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
English

Cena:
2 490 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Čerstvé Ravioli ricotta e spinaci
  • Čerstvé Tagliatelle all’amatriciana
  • Rigatoni s dýní a mušlemi
  • Čokoladove Tiramisu

O kurzu

Délka trvání kurzu:
4 hodin

S radostí vás zveme na náš kurz s mladým a nadšeným šéfkuchařem Danielem Rizzoem.  Daniele pro náš workshop připravil velmi interaktivní a lahodné menu, kde se dozvíte více o italské kulinářské kultuře a také jeho vlastní speciální triky a tipy, které ve vaší kuchyni určitě změní. Přijďte a připojte se k této zábavné kuchařské akci a ponořte se do úžasné italské kuchyně. ** Všechna jídla, která v tomto kurzu uvaříme, jsou na požádání vhodná i pro vegetariány.

Lektor Daniele Rizzo

Profil kuchaře


Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.