Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Italská klasika s Vaškem Šulcem

Kdy:
26. 10. 2016
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 590 Kč

Obsaženo v kurzu

Radek Jakubec je naší kuchařskou hvězdou a s potěšením Vás seznámí s klasickými recepty své oblíbené italské kuchyně.

Výroba domácích těstovin: Tagliatelle

  • Bruschetta klasika
  • Tagliatelle Al Amatriciana s bazalkou, parmazánem a vypraženou Pancettou
  • Risotto nero – sépiové risotto s mořskými plody a limetkovou pěnou
  • Tiramisu

O kurzu

Délka trvání kurzu:

Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /mnt/data/accounts/m/mariolipovsky/data/www/cocinarivero/wp-content/themes/cocina/single-course.php on line 105
hodin

Užijte si skvělý večer plný italských chutí. Italská kuchyně se právem řadí na přední místa v oblibě, také patří k jedněm z nejstarších kuchyní světa. A tak se naučíme pár výtečných receptů, mezi kterými nesmí chybět ani základní těsto na těstoviny. Těch mají Italové přes 400 druhů a tvarů a určitě jimi zapůsobíte na své blízké:)) Staňte se součástí tohoto kulinářského večera.    

Lektor Václav Šulc

Argentina, Itálie, Mořské ryby, Steaky. Václav Šulc již od malička snil o práci v gastronomii a to i přesto, že oba jeho vysokoškolsky vzdělaní rodiče samozřejmě chtěli, aby i Vašek studoval. Ve 2. ročníku střední školy skočil rovnou do nejlepší kuchyně v Praze - restaurace Alcron, hotelu Radisson SAS Praha. Profil kuchaře


Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.