Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Speciality z hovězího masa s Vaškem DOPORUČENÉ

Kdy:
16. 1. 2018
17:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 990 Kč

Obsaženo v kurzu

Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem
Steak z jihoamerická roštěné – na rozmarýnu s cibulovým chutney
Steak z pupku a brambory pečené s rajčaty a olivami
Citrónový dezert s mascarpone

DALŠÍ KURZY

 

 

O kurzu

Typ kuchyně:
Steak je víc než maso

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Hovězí steaky patří k nejvíce žádaným a oblíbeným pokrmům v restauracích. Je to díky jejich jedinečné kvalitě masa, která spočívá v plné chuti, šťavnatosti a příjemné struktuře. V tomto kurzu budeme zpracovávat především maso z Jižní Ameriky tedy Argentiny, Brazílie, či Uruguaje. Tyto země se vyznačují rozdílným přístupem k chovu skotu, než je tomu v evropských krajích. Zde se skot chová ve velké míře na volných prostranstvích, kde se pase a není vykrmován jinak. To vše v mase zanechává příjemnou rozmanitou chuť, kterou si na tomto kurzu vychutnáte v níže uvedeném menu.    

Lektor Václav Šulc

Argentina, Itálie, Mořské ryby, Steaky. Václav Šulc již od malička snil o práci v gastronomii a to i přesto, že oba jeho vysokoškolsky vzdělaní rodiče samozřejmě chtěli, aby i Vašek studoval. Ve 2. ročníku střední školy skočil rovnou do nejlepší kuchyně v Praze - restaurace Alcron, hotelu Radisson SAS Praha. Profil kuchaře




Rezervace

Kapacita:
Poslední 1!

Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.

Změna rezervace lze provést 30 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (500kč). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.

Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (500kč).

Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz

Kontrola proti robotům
Odesílám...