Cocina Rivero Škola Vaření
Otevřené kurzy

Hostina s pečeným masem s Martinem Škodou

Kdy:
16. 4. 2021
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 990 Kč

Obsaženo v kurzu

Maso:

  • Rolovaný vepřový bok
  • Trhané krůtí stehno
  • Vcelku pečený rib-eye steak

Dipy, omáčky a přílohy

  • Hanácký salát
  • Lehký bramborový salát
  • Hořčičný dip
  • Houbová omáčka
  • Dip z pečených jablek a cibule
  • Domácí chlebové placky
  • Salát z pečené řepy

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Zbrusu nový kurz s Martinem Škodou zaměřený na pečené maso. Různé techniky přípravy, ochucení a druhů masa. Naučíte se skvěle připravit hovězí, krůtí a vepřové. Navíc získate tipy, jak při pečení masa obecně postupovat, abyste vždy získali šťavnatý a chutný výsledek. Nebudou chybět ani různé dipy, omáčky a přílohy, bez kterých by gurmánský zážitek nebyl kompletní. Tohle bude masová hostina, na kterou nezapomente! 

Lektor Martin Škoda - street food a česká kuchyně

Profil kuchaře


Rezervace

Kapacita:
Poslední 2!

Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.

Změna rezervace lze provést 30 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (500kč). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.

Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (500kč).

Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz

Kontrola proti robotům
Odesílám...