Hostina s pečeným masem s Martinem Škodou
Kdy:
26. 2. 2021
18:00
26. 2. 2021
18:00
Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Jazyk:
Čeština
Čeština
Cena:
1 990 Kč
1 990 Kč
Obsaženo v kurzu
Maso:
- Rolovaný vepřový bok
- Trhané krůtí stehno
- Vcelku pečený rib-eye steak
Dipy, omáčky a přílohy
- Hanácký salát
- Lehký bramborový salát
- Hořčičný dip
- Houbová omáčka
- Dip z pečených jablek a cibule
- Domácí chlebové placky
- Salát z pečené řepy
O kurzu
Délka trvání kurzu:
3 hodin
Zbrusu nový kurz s Martinem Škodou zaměřený na pečené maso. Různé techniky přípravy, ochucení a druhů masa. Naučíte se skvěle připravit hovězí, krůtí a vepřové. Navíc získate tipy, jak při pečení masa obecně postupovat, abyste vždy získali šťavnatý a chutný výsledek. Nebudou chybět ani různé dipy, omáčky a přílohy, bez kterých by gurmánský zážitek nebyl kompletní. Tohle bude masová hostina, na kterou nezapomente!
Lektor Martin Škoda - street food a česká kuchyně

Rezervace
Kapacita:
Posledních 5!
Posledních 5!
Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.
Změna rezervace lze provést 30 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (500kč). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.
Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (500kč).
Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz