Otevřené kurzy

Sushi & Gyoza workshop

Kdy:
01. 2. 2022
17:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 990 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Misoshiru
  • domácí vepřová Gyoza
  • Sushi:
    -Uramaki sake avokado
    -Hasomaki Kappa
    -Hasomaki sake
    -Hasomaki sake avokado
    -Nigiri Sake

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Na tomto kurzu probereme Japonskou kuchyni která není jen o rýži a syrových rybách. Dominik má více než 6 let zkušenností s asijskou kuchyní a to převážně s tou Japonskou. Na kurzu si uděláme domácí japonské masové Gyozy plněné vepřovým masem. Ukážeme si jak na správnou misoshiru polévku, jak vyrobit základní teriyaki omáčku a dojde i na zmíněné sushi. Jaký je rozdíl mezi uramaki a hosomaki, jak na nigiri a sashimi a jak spravně nakrájet rybu na tyto druhy sushi. To vše probereme na tomto kurzu.

Lektor Dominik Matous

Profil kuchaře


Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.