Dominik Matous
Dominik započal svou asijskou cestu v restauraci Samurai, kde se kromě sushi věnoval hlavně vaření na tepannyaki stolech před hosty. Po nástupu do CafeBuddha Balbínova pracoval 3 roky s věhlasnou šéfkuchařkou Sofií Smith která ho seznámila s taji panasijské kuchyně s moderním twistem. Nyní působí v restauraci yoshihashi kde dál rozvíjí své znalosti Japonské kuchyně pod dohledem japonského mistra pana Tamury.
Dominik též spolupracoval s Glennem Švarcem v restauraci Osteria da Clara odkud si odnesl znalosti Toskánské kuchyně a smysl pro prvotřídní italské suroviny.
![](https://www.cocinarivero.cz/wp-content/uploads/2021/08/DSC07596-scaled.jpg)
Najdete mě v kurzech
Název kurzu | Termín | Jazyk | Kapacita | Lektor | ||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Dobrý večer, Vietname | 02. 09. 2024 18:00 | Čeština | Posledních 9 | Dominik Matous | Registrace & info |