Sushi & Gyoza workshop
Kdy:
19. 9. 2022
17:00
19. 9. 2022
17:00
Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Jazyk:
Čeština
Čeština
Cena:
1 990 Kč
1 990 Kč
Obsaženo v kurzu
- Misoshiru
- domácí vepřová Gyoza
- Sushi:
-Uramaki sake avokado
-Hosomaki Kappa
-Hosomaki sake
-Hosomaki sake avokado
-Nigiri Sake
O kurzu
Délka trvání kurzu:
3 hodin
Na tomto kurzu probereme Japonskou kuchyni která není jen o rýži a syrových rybách. Dominik má více než 6 let zkušenností s asijskou kuchyní a to převážně s tou Japonskou. Na kurzu si uděláme domácí japonské masové Gyozy plněné vepřovým masem. Ukážeme si jak na správnou misoshiru polévku, jak vyrobit základní teriyaki omáčku a dojde i na zmíněné sushi. Jaký je rozdíl mezi uramaki a hosomaki, jak na nigiri a sashimi a jak spravně nakrájet rybu na tyto druhy sushi. To vše probereme na tomto kurzu.
Lektor Dominik Matous

Rezervace
Kapacita:
Stále jsou volná místa
Stále jsou volná místa
Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.
Změna rezervace lze provést 7 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (600kč za osobu). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.
Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (600kč).
Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz