Otevřené kurzy

Vaříme pravou Francouzskou kuchyni

Kdy:
25. 4. 2023
17:00

Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
Čeština

Cena:
2 490 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Předkrm: Tartare parisien – klasický tatarák z hovězího steaku na pařížský způsob ochucený francouzskou hořčicí, šalotkou, kapary, nakládanými okurkami a petrželkou, podávaný s domácími hranolky
  • Potage Parmentier au bacon- pórkovo – bramborová krémová polévka se slaninou
  • Hlavní jídlo: Smažený filet z mořského vlka s ratatouilles
  • Dezert: Ile flottante: pusinky s pudinkem

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3.5 hodin

Přijďte si užít kurz, který speciálně pro Cocina Rivero připravil šéfkuchař Rudolf Dolezal. Toto je praktický workshop, kde se naučíte všechny triky a tipy, jak zvládnout lahodné menu francouzské večeře na vámi další pořádanou párty s přáteli. Rudolf vás provede všemi recepty. Na tento zážitek nikdy nezapomenete!

Lektor Rudolf Dolezal - francouzská kuchyně

Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.