Otevřené kurzy

Uvař si nedělní brunch s Rudou!

Kdy:
19. 2. 2023
11:00

Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
Čeština

Cena:
2 490 Kč

Obsaženo v kurzu

  • 1. Smažené krevety v panko strouhance s domácí sriracha majonézou a nakládaným fenyklem
  • Vejce Benedikt na domácích anglických muffinech s avokádem, anglickou slaninou karamelizovanou javorovým sirupem a holandskou omáčkou
  • Steak&Egg, hovězí steak s vejcem, krémovým špenátem a pečenou kukuřičnou polentou
  • Francouzský toast s ovocem a slaným karamelem

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3.5 hodin

Udělejte si neděli speciální a přijďte se naučit od nuly chutné recepty a udělat z vašeho příštího brunche vynikající gurmánský zážitek. Přijďte k nám na tento skvělý kurz a pod vedením našeho hostujícího šéfkuchaře Rudolfa Doležala, který vás krok za krokem provede, jak vyrobit dokonalá benediktinská vejce. Poté budete grilovat jemný hovězí steak a to vše zakončíte lahodným sladkým francouzským toastem se sezónním ovocem.

Lektor Rudolf Dolezal - francouzská kuchyně

Profil kuchaře




Rezervace

Kapacita:
Stále jsou volná místa

Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.

Změna rezervace lze provést 7 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (600kč za osobu). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.

Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (600kč).

Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz

Kontrola proti robotům
Odesílám...