Mauro Gomelsky

Mauro Luis Gomelsky, je 34letý argentinský kuchař, který od začátku své kariéry působí v zámoří.

Jeho první kroky směřovaly na Nový Zéland, kde pracoval s čerstvými sezónními a místními produkty a učil se, jak se o suroviny starat.

Poté, co vystudoval argentinskou kulinářskou školu v Buenos Aires, měl nějaké zkušenosti v místní steakové restauraci a francouzsko-italském bistru.

Přestěhoval se do Austrálie a hledal nové příležitosti a nové výzvy v kuchyni. Naučil se tam nové koncepty o jídle ao tom, jak ho lze podávat tak, aby uspokojil nejen chuť k jídlu, ale i jeho prezentaci.

V současnosti žije v Praze a pracuje na osobním projektu se třemi přáteli zaměřenému na argentinskou kuchyni s názvem MaláArgenta.

Mauro pevně věří v udržitelnost potravin, a to jak z hlediska životního prostředí, tak z ekonomického hlediska

Najdete mě v kurzech

Název kurzu Termín Jazyk Kapacita
Speciality z hovězího masa, doporučeno.Speciality z hovězího masa, doporučeno. 06. 05. 2024 17:00 English Posledních 6